Veelgestelde Vragen

Bezorginformatie

Verzendmethode Bezorgkosten Betaalmethode Geschatte levertijden *
UPS Home Delivery Gratis* Credit Card & PayPal Bestellingen zullen tussen 3 – 5 werkdagen geleverd worden en wij hebben uw handtekening nodig bij ontvangst (Maandag-Vrijdag levering)**
UPS Home Delivery Gratis* Bankoverschrijving Bestellingen zullen tussen 8 – 12 werkdagen geleverd worden en wij hebben uw handtekening nodig bij ontvangst (Maandag-Vrijdag levering)**

*Gratis zending geldig bij Merrell.nl en Merrell.be. Aanbieding alleen geldig bij standaard verzending. De aanbieding is niet geldig bij vorige bestellingen of in de winkels.

Volg Uw Bestelling

Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u een e-mail met een tracking nummer.

Ga naar www.ups.com en vul uw tracking nummer in zodat u uw order kunt volgen.

Return to Top

Leveringsrestricties En Internationale Leveringsadressen

Op dit moment leveren wij alleen binnen Nederland.

Return to Top

Welke Betaalmethodes Worden Geaccepteerd?

Op dit moment accepteren wij de volgende betaalmethodes:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Paypal
  • Bankoverschrijving


Return to Top

Kan Ik Mijn Bestelling Wijzigen Of Annuleren?

Wij proberen de order zo snel mogelijk bij u af te leveren. Nadat uw bestelling is geplaatst gaan wij direct over naar het verwerken hiervan. Het veranderen of annuleren van de order is hierdoor niet mogelijk.

Natuurlijk is het wel mogelijk om de goederen ongedragen aan ons terug te zenden. De goederen dienen dan binnen 30 dagen na ontvangst te zijn teruggestuurd.

Instructies voor het terugsturen van uw bestelling zijn meegeleverd bij de ontvangen order.


Return to Top

Wat Is Uw Retourbeleid?

Wij zullen de goederen accepteren indien deze ongedragen zijn en wanneer deze binnen 30 dagen aan ons retour gezonden zijn. Om de goederen retour te zenden gaat u naar klik hier

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice info@merrell.eu U dient de goederen in de originele verpakking te retourneren.

Wij hebben 2 weken nodig om de retour te verwerken. De terugbetaling zal na 14 dagen na ontvangst op uw rekening gestort zijn.

Wij zullen niet tot een terugbetaling over gaan indien de goederen later dan 30 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd.

Indien er een defect is op een gedragen product zal het product beoordeeld moeten worden voordat wij het product vergoeden. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via e-mail op info@merrell.eu


Return to Top

Vergoeding Van Een Uitgaande Verzending

Wij streven naar naleving van de EU Distance Selling Act, uw gemaakte kosten voor een uitgaande verzending zal worden vergoed indien het aan de volgende eisen voldoet:

  • Uw bestelling is binnen 30 dagen na ontvangst teruggestuurd.
  • Uw bestelling is teruggestuurd in goede conditie met de originele verpakking en alle labels op zijn plek.


Return to Top

Vermoedelijke Defecte Goederen

Indien u vermoedt een defect product te hebben aangeschaft op een website neem dan contact met ons op via info@merrell.eu

Indien u vermoedt een defect product te hebben aangeschaft in een winkel, breng dan het product terug naar de winkel waar u het heeft gekocht. Hier zal het defect beoordeeld worden indien het product defect is zult u uw geld terug krijgen.


Return to Top

Neem Contact Op Met Ons

Nog vragen?

E-mail ons info@merrell.eu

Maandag t/m donderdag: 9 t/m 17:30
Vrijdag: 9:45 t/m 16:30

Return to Top