Handelsbetingelser


Generelle oplysninger om virksomheden
Persondatapolitik
Bestilling
Ordrebekræftelse og faktura
Sikkerhed
Betaling
Leveringsformer & priser i Danmark
Fortrydelsesret
Returret
Reklamationsret
Ansvarsfriskrivelse
Tvister
 
GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN
Virksomhedens juridiske navn: Bonvita ApS
Virksomhedens kaldenavn: Bonvita
Selskabsform: Anpartsselskab
CVR- nummer: 10732743
Etablerings år: 1987
Adresse:
Bonvita ApS
Sundkaj, Pakhus 47
2300 København Ø
Danmark
Telefonnummer: +45 39 16 33 33
E-mail adresse: merrell@bonvita.dk 
 
PERSONDATAPOLITIK
Vi registrerer oplysninger cookies og log filer. Cookies giver os muligheden for at indsamle data omkring aktivitet, trafik, IP adresse og webbrowser brug. Hvis du afviser cookies, vil du i nogle tilfælde ikke kunne se alt information på sitet.
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn // Adresse // telefonnummer // email adresse.
Personoplysninger bliver transmitteret krypteret og opbevares krypteret.
Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos www.merrell.dk, og det er nødvendigt at opbevare dine personoplysninger som led i opbevaring af bogføringsmateriale, der ifølge bogføringslovens regler skal opbevares i 5 år.
Alle ansatte hos Bonvita ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå og til statistik omkring sitet.
Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos www.merrell.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, ligesom du har ret til få oplysninger slettet, hvis du ønsker det. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til merrell.dk via e-mail: merrell@bonvita.dk
Den dataansvarlige er Bonvita ApS.
 
BESTILLING
 
Når du indgår aftale med os, accepterer du samtidig disse handelsbetingelser, og vi beder dig derfor læse dem grundigt, inden du bestiller varer hos os.
Aftalen indgås på dansk.
For at kunne købe varer på www.merrell.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort udstedt i Danmark.
Hos www.merrell.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til vores kundeservice på tlf.: 3916 3339 (Mandag-torsdag mellem 9.00 – 16.00 og fredag 9.00 – 15.30), sende os en mail på merrell@bonvita.dk. Vi bestræber os på (alle hverdage mellem kl. 09.00 og kl. 16.00) at svare alle mails indenfor 24 timer.
Alle priser på websitet angives i danske kroner og er inkl. moms.
OBS: Der er lukket mellem jul og nytår.
 
Vi gør opmærksom på, at udbuddet af varer på www.merrell.dk alene er en opfordring til dig om at fremsætte tilbud ved at sende os din ordre, og at aftalen først er endelig, når vi har accepteret dit tilbud ved at fremsende en ordrebekræftelse til dig.
 
Det skal være nemt og hurtigt for dig at bestille varer hos os. Følgende skal gøres:
Find den/de varer du ønsker vælg størrelse og "Læg i kurv"
Vælg "Gå til Kurven" knappen for at gå videre (øverste højre hjørne).
Du får nu en oversigt over, hvad du har i Indkøbskurven.
Vælg "Bestil" når du er klar til at indtaste dine kundeoplysninger.
Indtast dine oplysninger. Skal pakken sendes til en anden end faktureringsadressen, skal du udfylde oplysningerne i Leveringsadresse feltet. Vælg herefter "Videre".
Nu skal du nu vælge Betalingsmetode og Forsendelsesmetode. Herefter vælges "Videre".
Du får nu en oversigt over dine køb samt den samlede pris inkl. evt. gebyrer. Læs vores handelsbetingelser og kan du acceptere disse og vælge "Godkend ordre".
Betalingskortoplysninger indtastes og "Godkend" vælges.
 
Når vi har modtaget din bestilling, vil du modtage en kvittering fra os pr. email. Kvitteringen er ikke er udtryk for, at ordren er behandlet, eller for at der er indgået en aftale med dig og Bonvita ApS. Aftalen er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse fra os.
 
Det er muligt at rette indtastningsfejl i ordreprocessen og helt frem til kassen. Ellers kan du kontakte os på 3916 3339. Er varerne allerede afsendt, har du 14 dages fortrydelsesret. Læs mere om fortrydelsesretten nedenfor.
 
ORDREBEKRÆFTELSE OG FAKTURA
Når vi har accepteret din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail, som vi anbefaler, at du gemmer. Ordrebekræftelsen indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. Det er ikke muligt at se ordren ved login på websitet.  Vi opbevarer ligeledes ordrebekræftelsen, og hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordrebekræftelsen pr. email, så send en mail til vores kundeservice på merrell@bonvita.dk

 

Når varen sendes af sted, modtager du endnu en e-mail om, at varen er på vej, sammen med et trackingnummer samt med vejledning, om hvordan du kan følge varen på sin vej. Den endelige faktura modtager du pr. e-mail, når varen er afsendt.
 
SIKKERHED
Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.
 
BETALING
Du kan betale med de mest almindelige betalingskort.
Dankort - VISA/Dankort (Der opkræves 1,45 kr. + 0,10% pr. transaktion)
Mastercard, Visa, American Express (Der opkræves1,25% af transaktionsbeløbet, dog min. 0,70 kr.)
 
Hvis du betaler med Dankort eller kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen.

Der forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingskort. Gebyret for at benytte de respektive betalingskort, er oplyst i parentesen. Ved betaling med MasterCard kommer beløbet automatisk på dit næste kontoudtog fra kortudstederen på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende kreditkort.

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra www.merrell.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, og du har heller ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, når betalingstransaktionen gennemføres ved overførsel af kortnummer og udløbsdato som hos www.merrell.dk

Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du - som udgangspunkt - har en selvrisiko på 1.100 kr., hvis dit betalingskort misbruges ved brug af pin-koden.

Data som sendes i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.merrell.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
 
LEVERINGSFORMER & PRISER I DANMARK

Vi tilbyder 2 typer for levering:
Erhvervs forsendelse. Pakken sendes til din arbejdsplads. Der skal være åbent og bemandet i hverdage fra kl. 8-16. Her tilbydes fragtfri levering.
Pakkepost til private med Post Danmark. Pakken sendes til din privatadresse. Denne leveringsform koster 75kr. pr. pakke.
 
LEVERINGSTIDER
Danmark: 1-3 hverdage
I forhold til leveringstid tager vi dog forbehold for eksterne forhold, der ligger udenfor vores indflydelse, f.eks. vejrforhold eller forsinkelser hos den valgte fragtfører.
OBS: Vi leverer ikke mellem jul og nytår.  
 
FORTRYDELSESRET
Du har 14-dages fortrydelsesret, når du handler på www.merrell.dk. Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres ubeskadiget og i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Du må selvfølgelig gerne pakke varen ud og prøve den. Fortrydelsesretten bortfalder dog, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

BESKADIGET EMBALLAGE KAN I NOGLE TILFÆLDE BETYDE, AT VARENS SALGSVÆRDI FORRINGES OG DERMED KAN FORTRYDELSESRETTEN IKKE BENYTTES, HVIS VAREN PGA. DEN BESKADIGEDE EMBALLAGE IKKE KAN TILBAGELEVERES I SAMME STAND OG MÆNGDE SOM PÅKRÆVET.

14 dages fristen starter tidligst dagen efter den dag, hvor du modtog varen, såfremt du også allerede på samme tidspunkt modtog denne vejledning om fortrydelsesretten på skrift. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget oplysninger om fortrydelsesretten på skrift, f.eks. pr. e-mail eller på papir. Fristen udløber dog senest 3 måneder efter den dag, du har modtaget varen, selvom du ikke har modtaget oplysningerne om fortrydelsesretten, jf. ovenfor.
Hvis du, f.eks. modtager varen den 1. og også har modtaget oplysninger om fortrydelsesretten, har du frist til at fortryde købsaftalen til og med den 15. Hvis du først har modtaget oplysningerne senere, f.eks. den 3., har du frist til og med den 17. Hvis 14-dagesfristen udløber en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den efterfølgende hverdag.

Hvordan fortryder du?
Du anvender fortrydelsesretten ved at sende varen tilbage til os, inden 14-dages fristen udløber. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet varen til PostDanmark eller en anden virksomhed, som skal varetage tilbage sendelsen til os. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til transportøren med henblik på forsendelse.
Du kan også fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen eller ved at overdrage varen til en pakkeshop iht. aftale.

Med mindre andet er aftalt med www.merrell.dk, betaler du selv fragtomkostningerne til returneringen, når du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet. Hvis vi efter aftale med dig har leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare ikke kunne leveres som helhed, påhviler omkostninger ved tilbage sendelsen af varen dog os.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Undgå at klistre retursedlen direkte på skoæsken.

For en sikker og hurtig behandling af din returnering anbefales det at du kontakter Merrell.dk på telefon 3916 3339. Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved at pengene indsættes på dit betalingskort. Det sker, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes. Tilbagebetalingen sker senest 8 dage efter modtagelsen.

RETURRET
I julen yder vi returret og alle varer, der er købt fra d. 1.november og frem til jul, kan returneres frem til fredag i uge 2 i det efterfølgende år. Returretten ydes, såfremt varen returneres ubeskadiget og i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at beskadiget emballage i nogle tilfælde kan betyde, at varens salgsværdi forringes. Hvis varen på grund af den beskadigede emballage ikke kan tilbageleveres i samme stand og mængde som på købstidspunkt, yder vi ikke returret.

REKLAMATIONSRET
Når du handler hos www.merrell.dk har du 24 måneders reklamationsret.
Når du ønsker at reklamerer over et produkt, bedes du kontakte merrell.dk enten via telefon 3916 3339 eller mail merrell@bonvita.dk. Herfra tager vi stilling til om vi skal have varen retur, eller om vi kan klare det uden. Det vil afhænge af den konkrete reklamation, hvorvidt du har ret til at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Vi vurderer reklamationer fra sag til sag og ser, bl.a., på, hvorvidt manglen er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget.

Du skal være opmærksom på, at din ret til at reklamere dog kan ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i 24 måneder, eller den ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb.

Reklamationsretten gælder for varer, der er mangelfulde i henhold til købeloven. Se mere på www.forbrug.dk.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.
 
ANSVARSFRASKRIVELSE
Bonvita ApS kan ikke ifalde erstatningsansvar for andet, end hvad der følger efter præceptiv dansk lovgivning. Se mere vedrørende dine rettigheder på www.forbrug.dk
 
TVISTER
Enhver tvist, der involverer www.merrell.dk og køb herpå, er underlagt dansk ret og de danske domstole.
 

 dankortMastercardVisaAmex
www.merrell.dk
er senest opdateret 09.05.11